Hvad er Salto?

SALTO er et vaskeægte idealistisk iværksætterprojekt i Hillerød. Vores målsætning er klar: Vi vil være med til at skabe bæredygtige børnefamilier via viden og fællesskab.

SALTO er en almennyttig forening, som hovedsageligt er båret af frivillige kræfter. Det hele startede i januar 2014, hvor vi tog vores første spæde skridt med to rytmikhold. 

i 2015 fik vi Aftenskolernes Innovative pris.

I februar 2018 tog vi hul på et nyt kapitel i SALTOs historie idet vi åbnede en familievenlig café og fik grønt lys fra Hillerød Kommune til at flytte alle vores aktiviteter til Støberihallen, Nordstensvej 1 - lige midt i Hillerød.

I 2019 modtag SALTO Hillerød kommunes frivillig-social pris.

SALTO er en kombination af:

-forskelige hold og aktiviteter for både gravide, barslende, småbørnsforældre og ikke mindst for alle de skønne babyer, tumlinge og lidt større børn, som vi ser i SALTO

-en familievenlig café: SALTOs Køkken, som tilbyder friskbagte boller, børnemad, babymos, kaffe/te og kage til både mor, far, baby og tumling (caféen er lukket jan/feb 2023).

Vi laver også større arrangementer med fokus på børneliv og livet med børn - foredrag og temadage for både familier og fagfolk der arbejder med børns trivsel.

 

Aftenskolernes Innovative pris 2015

I 2015 fik vi Aftenskolernes Innovative pris.

Se begrundelsen og modtagelsen her.