SALTOs medlemscafé

SALTOs café ligger i Støberihallen, hvor vi også har alle vores hold. Caféen er indrettet  til småbørnsfamilier - med ammestole, legetøj, højstole og tæpper på gulvet til de mindste.
Her kan du drikke en kop kaffe med de andre fra dit hold, spise frokost med en barselsven, mødes med mødregruppen, eller bare komme og falde i snak med de andre forældre og møde nye ansigter. Det plejer at være nemt at falde i snak, også med dem man ikke kender, mens børnene leger på gulvet.
Du kan købe mad til børn og voksne og varme og kolde drikke i caféen. Har du brug for at få varmet en flaske, klarer vi også den.

Vi har en del økologiske fødevarer, særligt til børnene. Vores gode kaffe er fra Just Coffee og er ligesom vores saft altid økologisk. Vores Smiley'er er glade.

De fleste dage er det SALTOs stifter Ditte, som du finder bag baren, hvor hun står sammen med en eller flere frivillige. Hun er jordemoder og svarer gerne på spørgsmål om stort og småt.

For at benytte vores café, skal du være medlem af SALTO. Det er nemt og du vælger selv, om du vil tegne et gratis medlemskab eller om du vil støtte SALTO økonomisk. Al indtægt går til at drive caféen og vores øvrige aktiviteter for småbørnsfamilier. 

Læs mere om medlemskaber hér